Brook Preloader

Vi trenger deg

Det å jobbe på festival er en utrolig lærerik og morsom opplevelse, og ikke minst noe bra å skrive på CV. Frivillige på Tropenatt får en utrolig god og gjennomført opplæring med mentorer hele veien. Samtidig får du gratis festivalpass til deg selv, slik at du også kan nyte festivalen når du ikke jobber. Kravene er at du kan jobbe 2 x 8 timers vakter i løpet av de totalt 5 dagene vi trenger hjelp til opprigg, nedrigg og avvikling av festival.

Vi står også får mat og drikke under selve festivaltiden.

Mer informasjon for frivillige kommer i løpet av juni.

pexels-vishnu-r-nair-1105666

Runner

Som runner vil du være med å gjøre en del forskjellig. Oppgaven blir å hjelpe til der det trengs hjelp. Oppgavene varierer fra å være publikumsvert, hjelpe til både bak og foran scenen, kjøre om det trengs og ellers andre ting som dukker opp.
pexels-wendy-wei-1537638

Salg og service

Salg og service krever deg som liker å jobbe i et hektisk miljø. Her blir det mulighet for å snakke med masse folk, og være festivalens ansikt utad.
festival-security

Sikkerhet

Det å være vakt på en festival er ingen lett oppgave, men allikevel noe som gir deg opplevelser og erfaringer som betyr mye. Som vakt vil du jobbe tett med ordensvakter, politi og festivalledelsen slik at dette blir en trygg festival for alle.
pexels-picjumbocom-196652

Rigg og teknikk

Rigg og teknikkgruppa har ansvar for alt som skal opp, og alt som skal ned. Samtidig kan dette innebære bistand til teknisk avvikling, og er en jobb som er morsom og givende. Her jobber du mye på områder ingen andre få være på, og være tett på alle som er bak scenen.