Brook Preloader

Om oss

pexels-mikky-koopac-625644

Fordi du fortjener det

Fra 30. til 31. juli i år går Tropenatt av stabelen, hvor en unik og magisk festivalstemning venter. Det er ingen hemmelighet at festen har måttet la vente i det siste året, men det har gitt oss motivasjon og inspirasjon til å gi en uforglemmelig opplevelse til publikum.

På Hernestangen Friluftsområde utenfor Røyken i slutten av juli, skal vi skape en festivalopplevelse uten like. Vi skal gi dere den opplevelsen dere fortjener etter en kald og nedstengt tid. Uavhengig av vær og temperatur skal vi skape en ekte Tropenatt, hvor vi endelig kan slippe oss løs.

Etter en solfylt dag på stranda med strandfest og aktiviteter, nærmer kvelden seg, og Tropenatt:Stage åpner. Med sine fantastiske artister og DJ-er lover vi å levere en fargerik opplevelse helt fram til fyrverkeri-showet på kvelden. Hele området er lyst opp i lenker og lamper, og her finner du også vår helt egne Tropenatt:Bar, en rekke sitteplasser og hengekøyer, og food trucks.

Vi kan ikke love at vi er Norges største strandfestival, men vi lover at Tropenatt blir en magisk strandfest uten like.

ALDERSGRENSER

Det er 18 års aldersgrense på festivalen. De over 20 får eget armbånd.

HUSK ID!

ÅPNINGSTIDER FESTIVALOMRÅDET

14:00 – 23:30

HVORDAN KOMME SEG TIL OG FRA FESTIVALEN

Det er parkering på området, men dette koster penger og må forhåndsbestilles.

Vi setter opp egne busser fra de største stedene i nærområdet, og det blir mulig å bestille bussbilletter fra og med 1. juni. Informasjon om dette kommer fortløpende.

BILLETTER & BYTT BILLETT TIL BÅND

‍Billett kan gis bort til andre uten at det må gjøres navnbytte.
Det er personlig oppmøte for å hente ut festivalbånd!
Armbåndet MÅ være på armen til en hver tid!
Er båndet ødelagt? Det koster 50,- for nytt bånd! HUSK å ta det ødelagte båndet med deg til akkrediteringen.
Finner du ikke billetten din? Eller noe annet er feil? Vennligst ta kontakt med enten Hoopla på support@hoopla.no og+47 22 55 21 00.
Slipp å stå i kø den første konsertdagen. Bytt billetten din til armbånd før festivalen starter. Vi kommer til å sette opp billettbytt-stasjoner i Drammen, Asker, Røyken, Tofte og andre aktuelle steder der det er behov. Mer info kommer.

INFO FOR FUNKSJONSHEMMEDE

Vi godtar ledsagerbevis! Alle som har ledsagerbevis kan få med seg en ledsager på festivalen. Ledsageren kan enkelt hente ut en gratis billett på samme portal som de andre billettene. Man henter armbåndet i akkrediteringen ved inngangen til festivalområdet. Personen med ledsagerbevis må være med når ledsager henter ut armbåndet sitt.

Området er tilrettelagt for rullestol-brukere med hellelagt trasè fra inngang til scenene og toaletter. Våre vakter og frivillige vil kunne hjelpe dere. Ta også kontakt med oss på Facebook for spørsmål.

MAT OG DRIKKE

– Det er ikke lov med medbrakt mat og drikke på området.
-‍ Vi tilbyr et godt stort utvalg av matsteder og mattilbud, og garantert noe for enhver smak!

BETALING PÅ OMRÅDET

Det er kortbetaling på området, som godtar de fleste korttyper.

KONTAKT

Vi får mange henvendelser. Dersom du har spørsmål rettet til arrangementet, vennligst ta kontakt med oss på vår Facebookside, hvor vi skal svare så raskt vi kan.

Generelle henvendelser og spons: Hei@tropefest.no
Presse / akkreditering: Media@tropefest.no
Frivillige: Lauend@tropefest.no