Brook Preloader

Om oss

pexels-mikky-koopac-625644

Fordi du fortjener det

Fra 30. til 31. juli i år går Tropenatt av stabelen, hvor en unik og magisk festivalstemning venter. Det er ingen hemmelighet at festen har måttet la vente i det siste året, men det har gitt oss motivasjon og inspirasjon til å gi en uforglemmelig opplevelse til publikum.

På Hernestangen Friluftsområde utenfor Røyken i slutten av juli, skal vi skape en festivalopplevelse uten like. Vi skal gi dere den opplevelsen dere fortjener etter en kald og nedstengt tid. Uavhengig av vær og temperatur skal vi skape en ekte Tropenatt, hvor vi endelig kan slippe oss løs.

Etter en solfylt dag på stranda med strandfest og aktiviteter, nærmer kvelden seg, og Tropenatt:Stage åpner. Med sine fantastiske artister og DJ-er lover vi å levere en fargerik opplevelse helt fram til fyrverkeri-showet på kvelden. Hele området er lyst opp i lenker og lamper, og her finner du også vår helt egne Tropenatt:Bar, en rekke sitteplasser og hengekøyer, og food trucks.

Vi kan ikke love at vi er Norges største strandfestival, men vi lover at Tropenatt blir en magisk strandfest uten like.

ALDERSGRENSER

Det er 18 års aldersgrense på festivalen.

HUSK ID!

ÅPNINGSTIDER FESTIVALOMRÅDET

16:00 – 23:30

COVID-19

Det blir krav om testing eller gyldig coronapass for å komme inn. Vi har ordnet en gratis hurtigtest til alle festivaldeltakere. Denne timen må bookes, og testingen skjer enten i Drammen, Oslo eller på festivalen før innpass. Deltakere som ikke har gyldig coronapass må testes begge dager. Bestillingslenke kommer per sms noen dager før festivalen.

Hvordan sjekke om man har gyldig coronapass:

Dersom du har norsk personnummer eller D-nummer finner du koronasertifikatet ditt på Helsenorge. Du logger deg inn i sertifikatet med elektronisk ID. Du kan bruke BankID, BankID på mobil, Buypass ID på smartkort, Buypass ID i mobil eller Commfides e-ID. Husk å bruk kontrollsiden for Norge!

Tiltak

For at vi skal kunne gjennomføre som planlagt blir det bordservering av drikke. Mat kan kjøpes rett fra food truck og blir gjort på en smittevernsvennlig måte. Dersom regjeringen velger å gå til Trinn 4 i gjenåpningen kan vi unngå avstandskravet og bordserveringen, men slik det er nå tilrettelegger vi for 1 meter avstand. Det betyr ikke at du ikke kan stå, danse og feste, men vi tilrettelegger for 1 meter avstand, og at denne bør overholdes.

Nytt er også at de som er beskyttet trenger ikke å holde avstand til personer i samme følge, unntatt personer i samme følge som er ubeskyttet og i risikogruppen. Det vil si at om du og en vennegjeng som alle er beskyttede trenger ikke holde avstand til hverandre. Digg?

I tillegg har vi utviklet gode rutiner for hygiene og tilrettelegger for tilgjengelig håndsprit og håndvask. Toalettene og andre fasiliteter som krever berøring vaskes jevnlig, og vi desinfiserer alle overflater.

HVA KAN JEG IKKE TA MED?

Skarpe gjenstander, glass, flasker, video- og opptaksutstyr, refleksvester, sambandsradio, dyr, drone, paraplyer, laserpenn / lommelykt, selfiestang, våpen eller våpenlignende gjenstander, spisse / skarpe / farlige gjenstander, spesielt brennbare væsker eller gjenstander, mat, store møbler (det er lov å ta med campingstol)

HVORDAN KOMME SEG TIL OG FRA FESTIVALEN

Det er parkering på området, men dette koster penger og må forhåndsbestilles.

Vi setter opp busser. Kjøp billetter her.

Bussene går og stopper på følgende steder:
Fredag og lørdag fra Asker:
15:30 – Asker Trekanten
15:39 – Blakstad Bussterminal
15:46 – Vollen
15:52 – Bjerkås
16:01 – Slemmestad
16:09 – Bødalen
16:15 – Gamle Røyken Rådhus
16:20 – Røyken stasjon
16:30 – Tropenatt
Fredag og lørdag fra Drammen:
15:50 – Drammen Busstasjon
16:00 – Amtmannssvingen Lierstranda
16:06 – Gullaug
16:09 – Røykenveien 49 (Engersand)
16:11 – Lahellkrysset
16:17 – Spikkestad Sentrum
16:20 – Spikkestad Ungdomsskole
16:32 – Hyggen
16:37 – Tropenatt
Fredag og lørdag fra Tropenatt:
23:20 – Tropenatt
23:29 – Hyggen
23:35 – Spikkestad Ungdomsskole
23:39 – Spikkestad Sentrum
23:49 – Lahellkrysset
23:55 – Røykenveien 49 (Engersand)
00:00 – Gullaug
00:05 – Amtmannssvingen Lierstranda
00:15 – Drammen Busstasjon
23:20 – Tropenatt
23:35 – Røyken Stasjon
23:41 – Gamle Røyken Rådhus
23:48 – Bødalen
23:55 – Slemmestad (Rortunet)
00:01 – Bjerkås
00:07 – Vollen
00:15 – Blakstad Bussterminal
00:25 – Asker (Trekanten)

BILLETTER & BYTT BILLETT TIL BÅND

‍Billett kan gis bort til andre uten at det må gjøres navnbytte.
Det er personlig oppmøte for å hente ut festivalbånd!
Armbåndet MÅ være på armen til en hver tid!
Er båndet ødelagt? Det koster 50,- for nytt bånd! HUSK å ta det ødelagte båndet med deg til akkrediteringen.
Finner du ikke billetten din? Eller noe annet er feil? Vennligst ta kontakt med enten Hoopla på support@hoopla.no og+47 22 55 21 00.

INFO FOR FUNKSJONSHEMMEDE

Vi godtar ledsagerbevis! Alle som har ledsagerbevis kan få med seg en ledsager på festivalen. Ledsageren kan enkelt hente ut en gratis billett på samme portal som de andre billettene. Man henter armbåndet i akkrediteringen ved inngangen til festivalområdet. Personen med ledsagerbevis må være med når ledsager henter ut armbåndet sitt.

Området er tilrettelagt for rullestol-brukere med hellelagt trasè fra inngang til scenene og toaletter. Våre vakter og frivillige vil kunne hjelpe dere. Ta også kontakt med oss på Facebook for spørsmål.

MAT OG DRIKKE

– Det er ikke lov med medbrakt mat og drikke på området.
-‍ Vi tilbyr et godt stort utvalg av matsteder og mattilbud, og garantert noe for enhver smak!

BETALING PÅ OMRÅDET

Alle produkter du kan kjøpe i vår bar blir fra egen app. Her godtar vi både vipps og kortbetaling. Food trucks og andre tjenester på området godtar bankkort.

KONTAKT

Vi får mange henvendelser. Dersom du har spørsmål rettet til arrangementet, vennligst ta kontakt med oss på vår Facebookside, hvor vi skal svare så raskt vi kan.

Generelle henvendelser og spons: Hei@tropefest.no
Presse / akkreditering: Media@tropefest.no
Frivillige: Lauend@tropefest.no